19 июл. 2006 г., 23:36

* * * 

  Поэзия
695 0 4
питам
не отговаряш
лято е, виж зеленото пожълтява
една котка дебне късния си обяд
въздухът също мълчи
добре, не отговаряй
въпросът не беше толкова важен
виж котката, котката го хвана
перата…

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??