19 jul 2006, 23:36

* * * 

  Poesía
679 0 4
питам
не отговаряш
лято е, виж зеленото пожълтява
една котка дебне късния си обяд
въздухът също мълчи
добре, не отговаряй
въпросът не беше толкова важен
виж котката, котката го хвана
перата…

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??