20 дек. 2005 г., 20:04

*** 

  Поэзия
645 0 1
 Тичам срещу вятъра,
 но накъде?
 Слънцето искам да погаля
 с треперещи от студ ръце.
 Поне за малко да се стопля
 и с надежда да изпълня празното сърце.

© Ливия Радева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??