22 дек. 2009 г., 10:53

*** 

  Поэзия » Любовная
953 0 8

Събличай ме!

Разголвай ме!

До дъно!!

Ненужните неща от мен махни.

Не се плаши от бъдещето тъмно,

сега си с мен! За друго не мисли!

Прелиствай ме като любима книга -

между редовете ù чети!

Не бързай!

Сричай ме!

Кажи ми...

че винаги до мен ще си!

© Паула Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??