22.12.2009 г., 10:53 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
952 0 8

Събличай ме!

Разголвай ме!

До дъно!!

Ненужните неща от мен махни.

Не се плаши от бъдещето тъмно,

сега си с мен! За друго не мисли!

Прелиствай ме като любима книга -

между редовете ù чети!

Не бързай!

Сричай ме!

Кажи ми...

че винаги до мен ще си!

© Паула Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??