31 окт. 2012 г., 12:44

* * * 

  Поэзия
363 0 1

Това, което за мен е непростимо,

отминаваш с гордо вдигната глава,

това, което мен ме наранява,

за теб е прищявка...

Различни сме,

не мелим брашно,

но тогава защо 

така сме свикнали,

че не можем да се разделим.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??