Това, което за мен е непростимо,
отминаваш с гордо вдигната глава,
това, което мен ме наранява,
за теб е прищявка...
Различни сме,
не мелим брашно,
но тогава защо
така сме свикнали,
че не можем да се разделим.
© Мария Todos los derechos reservados