8 июл. 2010 г., 22:26

*** 

  Поэзия » Любовная
540 0 4

Тъжен мрак и пустота
обсебили са моята душа...
не я спасяват ни слова,
ни ароматът на цветя...
Нуждае се от нещо тя,
но от какво ли?! ... празнота...
Вълшебна празнота...
отчаяние и безнадеждност,
жажда за обич и нежност...

Докога ли все така
ще се лутам в мрака?!
Да се надявам ли или да спра?!
Още ли да чакам?!

/22 март, 2009/

© Таня Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??