Боли...
есенният ден
се ниже бавно
и безсмислено,
мисълта ми
се точи протяжно
и неистово...
боли
от спомена,
от болката-самата,
от спомена
за болката,
боли...
а в болката
усещам жар
и страст...
и да продължа
ожесточено...
© Мария Все права защищены