30.10.2012 г., 11:06 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
436 0 2

Боли...

есенният ден

се ниже бавно

и безсмислено,

мисълта ми

се точи протяжно

и неистово...

боли

от спомена,

от болката-самата,

от спомена

за болката,

боли...

а в болката

усещам жар

и страст...

и да продължа

ожесточено...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??