Две капки трескаво се гонят,
тръгнали от тъмното и грозното небе.
Сякаш две сълзи от тебе пак се ронят,
без да знаят тръгват- но къде?
Пътуват те в пространството безкрайно,
като деца се гонят винаги навред.
И знаят: всичко е така нетрайно,
но на земята ще се съберат и ше вървят напред!
© Илияна Все права защищены