28 ene 2007, 14:00

* * * 

  Poesía
858 0 11

Две капки трескаво се гонят,
тръгнали от тъмното и грозното небе.
Сякаш две сълзи от тебе пак се ронят,
без да знаят тръгват-  но къде?

Пътуват те в пространството безкрайно,
като деца се гонят винаги навред.
И знаят: всичко е така нетрайно,
но на земята ще се съберат и ше вървят напред!

© Илияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??