4 мар. 2008 г., 11:06

*** 

  Поэзия » Другая
690 0 0

Нали знаеш какво е да те лъжат

и знаеш какво е да те натъжат?

Нали знаеш какво е да те боли

и какво е, когато някой те рани?

Знаеш, а пък и аз знам,

и съм готова да признам.

Все още помня какво ти причиних

и помня още как за миг не съжалих.

Но помня още, че не беше ей така,

когато се нуждаех, не подаде ръка.

© Александра Чикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??