Нали знаеш какво е да те лъжат
и знаеш какво е да те натъжат?
Нали знаеш какво е да те боли
и какво е, когато някой те рани?
Знаеш, а пък и аз знам,
и съм готова да признам.
Все още помня какво ти причиних
и помня още как за миг не съжалих.
Но помня още, че не беше ей така,
когато се нуждаех, не подаде ръка.
© Александра Чикова Todos los derechos reservados