24 мая 2011 г., 20:37

24 май 

  Поэзия
1022 0 0

24 май

 

 Дано мощта на словото ни съпътства и окрилява,

дано неговият ритъм ни завладява,

нека храним с благородни думи душата,

нека тяхната мелодия се разнася из небесата,

училищата и университетите да са по-силен източник на просвета,

нека пазим на  братята Кирил и Методий завета!

 

Послеслов - Най-важното е да не забравяме, че думите са отговорност!

 

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??