24 май
Дано мощта на словото ни съпътства и окрилява,
дано неговият ритъм ни завладява,
нека храним с благородни думи душата,
нека тяхната мелодия се разнася из небесата,
училищата и университетите да са по-силен източник на просвета,
нека пазим на братята Кирил и Методий завета!
Послеслов - Най-важното е да не забравяме, че думите са отговорност!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados