Твърде рано е… няма даже седем.
Твърде късно е… да се променям
За теб или като част от клуб № 27
Меня се неусетно в личицето,
Може би в косата,
Но не заради теб, не заради средата.
Ще се променям още дълго, може би
Да скрия теб, да скрия самотата.
© Радост Димитрова Все права защищены