28 нояб. 2008 г., 20:37

* * * 

  Поэзия » Любовная
604 0 2
Очите затвори да помечтаем,

до следващия миг да замълчим,

като изгубени деца да поиграем

и чудни замъци да построим.

Морето кротко нека ни припомни,

със нежен плисък, шепот и вълни,

че дните без любов ще са отломки

от кораба на нашите мечти.

© Идоменей Каменополски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??