31 авг. 2017 г., 21:25  

... 

  Поэзия » Другая
206 0 0

 

Ако бурната река,
става все по слаба.
Съгрешилата жена,
с всичко се съгласява.

На конете си юздите издърпай,
разседлай ги въздух да поемат.
И във водите И с тях се гмурни,
дяволите всички ще ви вземат.

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??