31 ago 2017, 21:25  

... 

  Poesía » Otra
207 0 0

 

Ако бурната река,
става все по слаба.
Съгрешилата жена,
с всичко се съгласява.

На конете си юздите издърпай,
разседлай ги въздух да поемат.
И във водите И с тях се гмурни,
дяволите всички ще ви вземат.

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??