11 июн. 2011 г., 16:15

***** 

  Поэзия » Эротическая
1267 0 2

 

 

чуваш ли тихите капки

на среднощния дъжд

милиони леки докосвания

на музикални инструменти

от пръстите на небето

случайния ритъм

мелодията без ноти

оригиналната тема

 

не ти ли се иска

да бъдеш жадно листо

и да те мокри дъждът

с топли целувки навсякъде

и да попиваш неумолимо

небесната благодат

© Енчо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??