11 jun 2011, 16:15

***** 

  Poesía » Erótica
1233 0 2

 

 

чуваш ли тихите капки

на среднощния дъжд

милиони леки докосвания

на музикални инструменти

от пръстите на небето

случайния ритъм

мелодията без ноти

оригиналната тема

 

не ти ли се иска

да бъдеш жадно листо

и да те мокри дъждът

с топли целувки навсякъде

и да попиваш неумолимо

небесната благодат

© Енчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??