дълго креташе със своите заблуди
и те дълго те караха да си повярваш...
и дълго мислеше, че твоето е правилното
и дълго се опитваше да заблудиш и мен,
а аз отдавна знаех,
любовта е в очите,
любовта е в причините да обичаш,
любовта е в силата да обикнеш
и няма земна сила,
която да я спре,
дори когато има мъничка причина
да я има
© Мария Все права защищены