26 ene 2013, 10:38

* * * 

  Poesía
344 0 0

дълго креташе със своите заблуди

и те дълго те караха да си повярваш...

и дълго мислеше, че твоето е правилното

и дълго се опитваше да заблудиш и мен,

а аз отдавна знаех,

любовта е в очите,

любовта е в причините да обичаш,

любовта е в силата да обикнеш

и няма земна сила, 

която да я спре,

дори когато има мъничка причина

да я има

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??