5 авг. 2012 г., 13:22

* * * 

  Поэзия » Другая
427 0 1

Със съмнения и загадки...

подавам ти ръка...

и загадъчно

ни се усмихва времето...

ще дочакаме ли мига

и ще бъде ли смислено

чакането...

със съмнения и загадки

чакаме мига

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??