5 ago 2012, 13:22

* * * 

  Poesía » Otra
426 0 1

Със съмнения и загадки...

подавам ти ръка...

и загадъчно

ни се усмихва времето...

ще дочакаме ли мига

и ще бъде ли смислено

чакането...

със съмнения и загадки

чакаме мига

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??