3 нояб. 2012 г., 12:08

* * * 

  Поэзия
312 0 0

Какво като минаваш покрай мен,

какво като се опитваш

да тревожиш

моя ден,

какво като

търсиш във мен

нещо, което

не знаеш къде

да уловиш,

какво като минаваш

покрай мен,

като моят поглед е другаде?

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??