3.11.2012 г., 12:08 ч.

* * * 

  Поезия
316 0 0

Какво като минаваш покрай мен,

какво като се опитваш

да тревожиш

моя ден,

какво като

търсиш във мен

нещо, което

не знаеш къде

да уловиш,

какво като минаваш

покрай мен,

като моят поглед е другаде?

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??