17 нояб. 2008 г., 07:46

* * * 

  Поэзия
546 0 1


Сребристо призрачна виси Луната

над заснежените върхари,

изгризва гладно тъмнината,

не топли, свети, но ми пари.

Гори в сърцето ми пожара,

неутешимо и без глас,

безропотно приел товара

на пагубна греховна страст.

© Идоменей Каменополски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??