17 nov 2008, 7:46

* * * 

  Poesía
529 0 1


Сребристо призрачна виси Луната

над заснежените върхари,

изгризва гладно тъмнината,

не топли, свети, но ми пари.

Гори в сърцето ми пожара,

неутешимо и без глас,

безропотно приел товара

на пагубна греховна страст.

© Идоменей Каменополски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??