6 авг. 2017 г., 22:29

  Поэзия » Другая
582 2 4

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.


Какво ли правиш кротък у дома си,
забравил ме и този уикéнд?
Приседнал сам на прашната тераса
гасиш с ракийка спомена по мен.

 

Едва ли, мили мой, е толкоз просто!
(Жена ти с гордост носи ти мезе.)
А ти, мечтателю, си пак на гости,
на топло между моите нозе.

 

Така летата тихо се изнизват
през делници и празници. Наред.
Жена ти глади праната ти риза,
с което ще ги закръглим на пет.

© Елия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??