Obra no adecuada para menores de 18 años
Какво ли правиш кротък у дома си,
забравил ме и този уикéнд?
Приседнал сам на прашната тераса
гасиш с ракийка спомена по мен.
Едва ли, мили мой, е толкоз просто!
(Жена ти с гордост носи ти мезе.)
А ти, мечтателю, си пак на гости,
на топло между моите нозе.
Така летата тихо се изнизват
през делници и празници. Наред.
Жена ти глади праната ти риза,
с което ще ги закръглим на пет.
© Елия Todos los derechos reservados