29 апр. 2012 г., 01:01

* * * 

  Поэзия » Другая
383 0 1

Това, което трябва да се случи,

това, което тъй силно желаеш -

няма как да се отклони

от битието на твоите мисли,

защото ти го сътворяваш,

защото ти му позволяваш да бъде,

защото ти решаваш,

защото щом силно го желаеш,

нищо не може да го обърка...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Когато има желание,то решава,а не ние,защото желанието разделя на две-желаещ/желано.
Предложения
: ??:??