29.04.2012 г., 1:01 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
370 0 1

Това, което трябва да се случи,

това, което тъй силно желаеш -

няма как да се отклони

от битието на твоите мисли,

защото ти го сътворяваш,

защото ти му позволяваш да бъде,

защото ти решаваш,

защото щом силно го желаеш,

нищо не може да го обърка...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Когато има желание,то решава,а не ние,защото желанието разделя на две-желаещ/желано.
Предложения
: ??:??