Снощи моя приятелка във ФБ написа:
„Лека нощ, неспокоен свят!“
…
А как ми се иска да бъде орисан
красивият, земен наш необят
с алени залези, в които птиците
в небето спокойно над нас да кръжат.
Да вдишваме в тишината на новия ден
с благодарност на утрото аромата
и във вярна посока всеки поел
да открива в себе си светлината!
Иска ми се Земята за бъде пленена
от Феята на доброто. Като в приказка.
Всяко парченце от тази Вселена
да се взривява единствено от обичане!
© Даниела Виткова Все права защищены