19 апр. 2012 г., 23:16

* * * 

  Поэзия » Другая
397 0 3

За да полетиш,

трябва да имаш смелостта

да се издигнеш 

над всичко,

за да полетиш,

трябва да имаш силата

да повярваш, 

въпреки всичко,

за да полетиш,

трябва да обичаш

свободата,

за да полетиш

трябва да разбираш свободата,

за да полетиш -

трябва да полети

първо душата ти.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??