19.04.2012 г., 23:16 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
396 0 3

За да полетиш,

трябва да имаш смелостта

да се издигнеш 

над всичко,

за да полетиш,

трябва да имаш силата

да повярваш, 

въпреки всичко,

за да полетиш,

трябва да обичаш

свободата,

за да полетиш

трябва да разбираш свободата,

за да полетиш -

трябва да полети

първо душата ти.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??