Там, където няма чувство - няма болка,
там, където няма болка - има гняв,
там, където липсва сила - има 'гордост',
'гордостта' обвита е от страх.
Щом страхът издава се в очите,
'гордостта' заема връх,
картите на масата стоят открити,
трудно се поема дъх.
Някои казват болест че това е,
има име болестта,
ала болният нехае
и затъва в глупостта.
© Елена Гъдева Все права защищены