9.09.2009 г., 22:50 ч.  

* * * 

  Поезия
606 0 0

 

Там, където няма чувство - няма болка,

там, където няма болка - има гняв,

там, където липсва сила - има 'гордост',

'гордостта' обвита е от страх.

Щом страхът издава се в очите,

'гордостта' заема връх,

картите на масата стоят открити,

трудно се поема дъх.

Някои казват болест че това е,

има име болестта,

ала болният нехае

и затъва в глупостта.

© Елена Гъдева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??