23 авг. 2008 г., 08:05

*** 

  Поэзия » Любовная
1066 1 5

Пожара ти защо не угаси?

Просто тъй - замина си.

 И остави ме сама,

в твоя огън да горя!

Всеки спомен като пламък нов

оставя белег от твоята любов!

Със сълзи не мога аз сама

огъня да погася!

Този огън вечно ще гори,

в душата пожара ще пламти.

Моето сърце - за тебе то тупти,

така ще бъде и след смъртта дори!

Нужен си ми!

Само ти!

© Алексис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??