Пожара ти защо не угаси?
Просто тъй - замина си.
И остави ме сама,
в твоя огън да горя!
Всеки спомен като пламък нов
оставя белег от твоята любов!
Със сълзи не мога аз сама
огъня да погася!
Този огън вечно ще гори,
в душата пожара ще пламти.
Моето сърце - за тебе то тупти,
така ще бъде и след смъртта дори!
Нужен си ми!
Само ти!
© Алексис Всички права запазени