20 нояб. 2012 г., 10:08

* * * 

  Поэзия
378 0 0

Все по-големи очаквания

и все по-малко любов

и все повече питания -

това какво беше,

това защо беше

и все повече лутания,

натам ли,

или другаде,

а може би пред теб

е вече това,

което гониш 

незнайно къде.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??