Все по-големи очаквания
и все по-малко любов
и все повече питания -
това какво беше,
това защо беше
и все повече лутания,
натам ли,
или другаде,
а може би пред теб
е вече това,
което гониш
незнайно къде.
© Мария Todos los derechos reservados