5 окт. 2012 г., 20:12

* * * 

  Поэзия
349 0 0

Това любов ли е,

това мечтите ли са,

това ли те кара

да полудяваш всеки път,

това ли те кара да оглупяваш...

това ли те кара

да объркваш посоките си,

това ли те кара

да спира дъха ти,

това ли...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??