5.10.2012 г., 20:12 ч.

* * * 

  Поезия
352 0 0

Това любов ли е,

това мечтите ли са,

това ли те кара

да полудяваш всеки път,

това ли те кара да оглупяваш...

това ли те кара

да объркваш посоките си,

това ли те кара

да спира дъха ти,

това ли...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??