9 дек. 2010 г., 20:44

* * * 

  Поэзия
660 0 1

Слънцето изгрява

и в миг целия небосклон озарява,

и всичко изглежда различно,

някак по своему пищно.

И цветове изящни

правят всичко прекрасно.

Птички запяват,

цветя разцъфтяват.

И в същия миг...

хармония настава,

защото слънцето изгрява!

 

 

© Илона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??