Слънцето изгрява
и в миг целия небосклон озарява,
и всичко изглежда различно,
някак по своему пищно.
И цветове изящни
правят всичко прекрасно.
Птички запяват,
цветя разцъфтяват.
И в същия миг...
хармония настава,
защото слънцето изгрява!
© Илона Всички права запазени