13 мар. 2013 г., 08:02

* * * 

  Поэзия
438 0 1

Никога няма да се разберем,

но това не пречи да се обичаме

и щом пак изпаднем в противоречие,

се сещаме за онова познато чувство

на любов и обреченост...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??