13 mar 2013, 8:02

* * * 

  Poesía
437 0 1

Никога няма да се разберем,

но това не пречи да се обичаме

и щом пак изпаднем в противоречие,

се сещаме за онова познато чувство

на любов и обреченост...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??