9 сент. 2012 г., 12:22

* * * 

  Поэзия
332 1 1

Тръгнали сме в различни посоки,

искали сме различни неща,

гонили сме различни надежди,

сега тръгваме само за да 

избегнем погледите си,

сега тръгваме само за да

избегнем въпросите си,

сега тръгваме само за да

помълчим и да се върнем...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??